Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Γιατί "Μαζί για το κλίμα"


Η Greenpeace και το WWF Ελλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Ελλάδα μέσα από την εκστρατεία ‘Μαζί για το Κλίμα’ με στόχο την επίτευξη μίας φιλόδοξης, δίκαιης και δεσμευτικής παγκόσμιας συμφωνίας στην Κοπεγχάγη που θα προστατεύσει τον πλανήτη από τις καταστροφικές επιπτώσεις μίας κλιματικής κρίσης.
Η εκστρατεία ‘Μαζί για το Κλίμα’ έχει ως στόχο να ενώσει όλες τις φωνές που απαιτούν από την ελληνική πολιτική ηγεσία να παρευρεθεί το Δεκέμβρη στην Κοπεγχάγη και να υποστηρίξει μία τέτοια παγκόσμια συμφωνία.
Μπείτε στην ιστοσελίδα της κοινής εκστρατείας http://mazigiatoklima.gr, υπογράψτε την έκκληση προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, διαδώστε τα μηνύματα της εκστρατείας, δείξτε και εσείς πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν δουλέψουμε "Μαζί για το κλίμα".

2 σχόλια:

  1. Οταν χαθει και η τελευταια ευκαιρια "διαλογου και συνυπαρξης"μεταξυ φυσης και ανθρωπου{ΔΥΝΑΣΤΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ-ΦΑΣΙΣΤΑ}τοτε η φυση θα ανοιξει διαλογο με τα οσα αλλα εναπομιναντα ΖΩΑ που η ιδια θα καταφερεινα υπερασπιστει και να διασωσει. "ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημητρη....Καλη η ποιηση,καλος ο βαθυς διαλογισμος,ομως πιο καλα για να βοηθησουμε την δολια την Φυση πρεπει να παραταξουμε τις καρδιες μας εξω απο τα στηθη μας επωνυμα εναντια στους αδιστακτους και θρασιδηλους Φασιστες που για ατομικο κερδος Καταδυναστευουν και Καταστρεφουν την ΦΥΣΗ , χωρις να υπολογιζουμε τις συνεπειες που σιγουρα θα στρεψουν εναντιον μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή