Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Το MEGA στηρίζει το «Μαζί για το Κλίμα»

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι την έναρξη της κρίσιμης συνδιάσκεψης για το κλίμα στην Κοπεγχάγη και η κοινή δράση του WWF και της Greenpeace, “Μαζί για το Κλίμα”, αποκτά έναν ακόμη υποστηρικτή. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και κινητοποίησης των Ελλήνων πολιτών, το MEGA στηρίζει το «Μαζί για το Κλίμα» με μία σειρά επικοινωνιακών δράσεων.

Με στόχο λοιπόν τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της κοινής γνώμης, το ΜEGA προβάλει ειδικό τηλεοπτικό μήνυμα, το οποίο προωθεί την κοινή δράση των δύο οργανώσεων και την ιστοσελίδα www.mazigiatoklima.gr. μέσω της οποίας οι τηλεθεατές μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη κοινή δράση των δύο οργανώσεων.

Παράλληλα, η εκστρατεία «Μαζί για το Κλίμα» θα αποτελέσει θέμα σε αρκετές ενημερωτικές αλλά και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην Κοπεγχάγη υπό την ηγεσία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, πρέπει να πιέσει για μια καλή συμφωνία και να υποστηρίξει τον στόχο μείωσης των εκπομπών από τις ανεπτυγμένες χώρες κατά 40% έως το 2020. Μόνο αυτός ο στόχος μπορεί να διαβεβαιώσει ότι η αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας δεν θα υπερβεί τους 2oC, σε σύγκριση με τα προβιομηχανικά επίπεδα.

Greenpeace και WWF, με την υποστήριξη του MEGA, σας καλούν να υπογράψτε κι εσείς για να πείσουμε τους ηγέτες του κόσμου ότι η δέσμευση στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην Κοπεγχάγη είναι η μόνη λύση…
Δεν είναι απλώς μια ακόμα υπογραφή, είναι μια υπογραφή που μπορεί να κάνει την διαφορά!

3 σχόλια:

  1. Μακάρι να πάνε όλα καλά!!
    Μέσα από την καρδιά μου το εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ

    http://www.youtube.com/watch?v=hDYlcIMPduA

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

    http://www.youtube.com/watch?v=HXK4K8uxdp8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταστροφη στην λιμνοθαλασσα μοναστηρακη κεραμωτη μεσα στη προστατευομενη ζωνη Β1 Β2 SOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή